Home » KIJK LIVE » Slechtvalkenhonk » Technische storing

Technische storing

Gepubliceerd op 9 maart 2020 om 15:17

Door een te lage upload snelheid is het helaas niet mogelijk om de camera's zonder problemen te laten uitzenden. Gelukkig is er een oplossing en we zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te realiseren. Excuus voor het ongemak. Uiteraard houden wij u wel op de hoogte over eventuele veranderingen op het nest in de toren.


Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne van der Maat
8 maanden geleden

Is er al zicht op wanneer de beelden weer online zullen zijn. Is het eerste eitje al gelegd, kunnen jullie dat zien? Zo jammer dat te missen.
groetjes Yvonne

Rik
8 maanden geleden

Super dat de webcams het weer doen! Het broeden is begonnen.

E Thomassen
8 maanden geleden

Is er al zicht op een oplossing voor het probleem met de camera's? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig naar de beelden. Ze zijn inmiddels al 20 dagen uit.

Allard
8 maanden geleden

Camera's deden het tot gisterenochtend nog. vanaf 's-,middags offline....
zou leuk zijn als ze snel weer online komen
Er is minstens al 1 ei gespot !

Leonie
8 maanden geleden

Weet iemand waarom de camera's het niet meer doen?

Oedske Osinga
8 maanden geleden

De webcams doen het al meer dan een week niet meer. Jammer, net nu er twee eieren te zien waren! Ligt dat ook aan de uploadsnelheid?

Oedske Osinga
7 maanden geleden

Ik heb contact gehad met de kerk en ik begreep dat de webcams uit worden gezet omdat de kerkdiensten live gestreamd worden. Gisteren stonden ze weer even aan en zag ik 3 eieren liggen. Er wordt druk gebroed :)

loes
7 maanden geleden

Is er nu echt niets aan te doen? Afgelopen jaren ging het toch ook goed. Er is toch niet doorlopend een livestream uit de kerk?

Loes
6 maanden geleden

Is er nu echt geen ict'er te vinden om het webcam probleem op te lossen? Waarom, Johan Quist is er niets aan te doen? Mvg, Loes Mosbach